Körkompaniets logotyp

Körmaraton 2008

Årets upplaga av Körmaraton, det nionde i ordningen, blev en mycket lyckad tillställning och drog fler körer än någonsin. Vi är både stolta och överväldigade.

Nedanstående körer och sånggrupper deltog i Körmaraton, som pågick mellan 16.00 och 22.15 i Hörsalen under Kulturnatten den 27 september 2008.

Musikklasserna, Navestad åk 7-8
Musikklasserna, Haga åk 9
Kvartiett
Stavsjöventilerna
Kulturskolans vuxenkör
Musikaliska Sällskapets Kammarkör
Ja-ja män & Körbönorna
Vocalensemblen
Soon Gospel
Blandade kören, Bosniska föreningen
i Hatten
VIN-kören
Musikgymnasiet
Fenixkören
Bel Cantokören
SKÖN
Vis- och gospelkören
Damkören

Se Körmaraton i bilder här!

Se Körmaraton i bilder här!

Patrik Ernfridsson och Marie-Louise Kristensson var konferencierer. Produktionsgruppen bestod av Heléne Björk, Michael Bruze, Marie-Louise Kristensson, Peter Kristensson och Per Samuelson.

"Ett stort tack till dig och din kör/ensemble för er medverkan. Det var ju ni som gjorde det hela. Tillsammans har ni bevisat att körsången är en levande folkrörelse, vare sig man står på scen eller sitter i salongen", säger Körkompaniets ordförande Michael Bruze.

"Allt detta ställer speciella krav på nästa års jubileumsupplaga. Tillsammans ska vi nog kunna tänka ut något läckert. Har du idéer, får du gärna e-posta dessa till oss."

 

Vi är överlyckliga! Årets upplaga av Körmaraton, det nionde i ordningen, blev en mycket lyckad tillställning och drog fler körer än någonsin. Vi är både stolta och överväldigade.

Ett stort tack till dig och din kör/ensemble för er medverkan. Det var ju ni som gjorde det hela. Tillsammans har ni bevisat att körsången är en levande folkrörelse, vare sig man står på scen eller sitter i salongen.

Allt detta ställer speciella krav på nästa års jubileumsupplaga. Tillsammans ska vi nog kunna tänka ut något läckert. Har du idéer, får du gärna e-posta dessa till oss.

Inom kort kan du gå in på hemsidan och se bilder från årets event. Tänk även på att du här kan annonsera kommande konserter och göra reklam för körens verksamhet. Sidan har en bra besöksfrekvens. Uppdatera ständigt era presentationstexter.

Ha det gott och glöm inte att vi lördagen den 18 april har premiär på Vis- och romansmaraton på Stadsbiblioteket. Detta event vänder sig i första hand till solister med ackompanjemang och sånggrupper om högst fyra medlemmar.

för Körkompaniet
Michael Bruze


 

Körkompaniet
Buntmakargatan 11, 602 23 Norrköping
telefon: 011-10 70 16
e-post: info@korkompaniet.se
© 1999-2009 Körkompaniet
Producerad av PK Media